Pitbull Eğitim Başlangıcı

Merhaba Arkadaşlar

Pitbull cinsi köpeklerimizin doğanın bir parçası olduğunu ve içgüdüsel olarak bir aile yaşamanın ve o ailenin bir parçası olduğunu bilmesi o aileyi sahiplenmesi anlamına gelmektedir. Pitbull cins köpekler yine içgüdüsel olarak bulundukları aile veya grup içinde liderlik için boy göstermesi de mevcut olup bunun için güç gösterisinde buluna bilirler, bunun için yapılması gereken eğitim buradan başlamaktadır. Eğitim dünya üzerine gelen tüm varlıklar için gerekli olan bir şeydir. Bir evladımıza nasıl eğitimi için ve öğretmek için caba sarf ediyorsak aynı şekilde yanımızdaki bu güzel varlıklar içinde eğitimlerin verilmesinin gerektiğini unutmayınız.

Peki Pitbull eğitim zamanı ne zamandır
Yemek yerken, Gezmeye Çıkarırken, Oynarken, Yıkarken, Tuvalet eğitimi, ve benzeri bir çok konuda eğitim verilmesi gereken hususlardır. Bu eğitimler için gününüzün tamamını ayırmanıza gerek duyulmaz bile her gün onların eğitimi için harcayacağınız bir kaç saatlik zaman dilimi yeterli olacaktır. Bu şekilde hem disiplin hem hız kontrolü elinize almış olursunuz. Pitbullar yemek konusunda aşırı hızlı hayvanlar olması nedeni ile mamasını 20 25 dakika geçmeyecek şekilde yemek disiplini vere bilirsiniz. Gezmeye çıkaracağınız zaman aceleci davranan pitbull lar kapıdan hep ilk çıkan kendisi olmasını istediğini unutmayın bu yüzden ilk başta kapıdan siz çıkıp daha sonra onu yanınıza çağırınız bu şekilde liderin kim olduğunu anlayarak bir daha ki sefere bu davranışı sergilemediği göreceksiniz.

Önemli Not: Asla Köpeğinizle Güce Dayalı Oyunlar Oynamayınız. Gücünü Kanıtladığı Anda Lider Olmak için sizi asla dinlemez.

Gerekli Bilgiler içeren videomuz


Yorum Gönder